123456789

Jag vill gå ner i vikt, känner mig så sjukt äcklad av mig själv.


usch

prao

Har börjat prao-veckan nu, lite segt men slipper i alla fall tänka på skolan. Har rensat och lagt upp ny frukt, "frontat"och packat upp varor som jag också ska göra hela dagen i morgon! Har pratat med min handledare och vi kom överens om att jag kan börja 09.20 så att jag slipper gå upp så himla tidigt och så får jag även sluta tjugo minuter tidigare så jag hinner med min buss, gött! Det blir nog en ganska bra vecka :) 

Nu ska jag nörda mig med lite pokemon och en chokladbit, natti! :*


update

hejje, hade två stycken prov idag som gick jätte bra verkligen! är hur nöjd som helst, får hoppas på att resultatet är lika bra :) 
Imorgon far hela klassen iväg till Borås, vi ska till tingsrätten och textilmuseet, det blir nog nice!

Åh lagade mat innan, blev sjukt gott! tog lite grejer vi hade hemma på blev typ currysås, kyckling och pasta nomnom! (och tomater med vinäger, olja, oregano och vitpeppar [nom])


Åh favorit efterrätt <3 vaniljglass med varma hallon och chokladsås :3Ni får även en bild jag blev sjukt nöjd med! finns en lite bättre bild på min bdb!

majmajmaj

Sitter hemma hos pontus och lyssnar på PlayRadioPlay! nomnom, Pontus och William är ute och åker longboard! när han kommer tillbaks drar vi till Max och käkar o sen blir det bussen hem :c Hade kunnat stanna tills imorgon men måste hem och plugga.
Har varit och frågat efter praoplats idag, gick jätte bra! hon jag prata med kunde inte bestämma om jag fick eller inte och hennes chef var inte där men någon skulle ringa imorgon, hon sa iaf att det inte skulle vara några problem! :)
puss!


RSS 2.0