wiih

hejhej! är fortfarande i gbg och jag stannar nog till söndag sen kommer jag hem :ooo fast jag ska nog till skrea (fast inte på sö) och vara där några dagar nästa vecka :) 

Har det awesome här i göteborg! har dygnat, festat, ätit ben & jerry's, kollat massa film osv :3

Pontus är bäst å sånt hihih han fyller 18 imorrn :D:D:D:D grattis bejbi :*

bai!
A place in the dirt.Funny! How you turn red, when I first said, let's join the dead!
Funny! I was drivin' by, feelin' really high, it make me cry!

Where do you go?

When you fall on your face?
It's a place that you never should know ..
Is there a reason?
Why people should change?
And they change in the way that they go?
If i was there with you for long, would you be singing me this song?


I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.

Yäy, fyller år hihoh. Ska inte göra så mycket, Lena kommer hit så ska vi äta sushi :3 och Linn o becka kanske kommer hit, vi får väl se c:

hihi puss!


I´ve had enough of this comfort conversation, in my mind you´re all retards anyhow.


Hej eller något!

Idag kom jag hem från skara, har varit i mosters hus med två söta kusiner sen i lördags. Har varit mysigt! Tog inte med min kamera då jag egentligen inte skulle stanna så länge men nu ångrar jag mig som fan :(
I Lördags kollade vi på film och åt godis på kvällen, promenerade lite och spelade lite kort. Mys, mys! På Söndagen blev det en tur till mormor där vi åt jordgubbar, namnam! På kvällen kollade vi vm finalen (och vi hejade på spanien!) och åt räkor med majonäs. Kvällen avslutades med att jag och becka spelade kort och drack lite vin, fint vare!
Idag for vi in till hotellet, jag och becka låg och kollade på barnkanalen i Linns rum och sen blev vi bjudna på mat, dock fick jag slänga i mig den för att hinna med bussen. Gick av i trädet och traskade till mammas jobb och gick ut med lilla söta trolle, sen åkte vi hem.

Nu på kvällen så var vi nere och badade, knäppte några bilder.Jag saknar min pontus något sjukligt mycket och han kommer hem typ i början på nästa vecka. Längtar som fan, kom hem nuuu :( <3

over and out from me.

Ten Thousand Questions.

Lite bilder med det nya objektivet, inga bilder är redigerade.


love

Pontus, du är bäst <3

if I go crazy, will you still call me superman?

Sitter här och hostar och känner mig febrig, borde väl sova men har druckit två koppar te så är inte särskilt trött. Kommer inte på konfan imorgon, ska försöka vila upp mig. Men det spelar nog ingen roll för jag är klar med allt arbete.

De senaste fyra timmarna har jag suttit och läst, det är nog första gången på sjukt länge jag gjorde det. Läste hela "Pojken som kallades det" fyfan vad hemsk den var men kunde verkligen inte slutat läsa när jag börjat.

Jag har känt mig så nere de senaste dagarna med tanke på allt som har hänt med morfar och sånt att jag verkligen inte har lust med någonting. Jag har mått illa de senaste fyra dagarna från och till och struntat i att äta för det har varit så sjukt äckligt att sitta och tvinga i mig mat vid vissa tillfällen vilket inte har fått mig att må bättre.

Just nu vill jag bara få konfirmationen överstökad så jag kan göra lite vad jag vill. Även om det har varit kul så har jag börjat tröttna lite nu, klart att jag kommer sakna det efteråt. Men just nu behöver jag tid att göra ingenting och vad jag vill.

i'm out.

RSS 2.0