hey ho let's go

Gah, jag bara älskar nya spotify! sjukt mycket lättare när man kan ha all sin musik i samma program så man slipper välja om man ska lyssna på musiken man har på datorn eller på spotify.

Jag, Bella och Maria fick mvg på våran svenska redovisning! JAG ÄR GLAAAAAD!

Nu ska jag gå och göra en kopp te, baibai ;*

tur i oturen, eller?

Åh blir så arg! Skulle plocka in allt som stod på diskbänken in i diskmaskinen bl.a två glasskålar, när jag ställer in den första så går den sönder! vet  inte hur det gick till men det kom glassplitter över hela mina händer, på köksgolvet och i diskmaskinen. Men nu är allt glas borta i alla fall men det tog lång tid av min kväll att få bort.

Turen var att maten jag lagade (innan "olyckan" inträffade) var riktigt jävla god, gjorde den istället för milkshaken för vi hade inga bananer. Sen fick man även ett oväntat besök av en moster samt en kusin, mycket trevligt! kul att träffa Maja (kusinen) innan hon åker till Island i tre månader.

Nu ska jag kolla på film, dricka te och äta en liten chokladbit som ligger i min skrivbordslåda!


Denna filmen  blir det!

1234567

Här sitter jag och glor. Jag är hur trött som helst, somnade en stund på soffan innan det var sjukligt skönt. Har läxor som borde göras och en dusch som behöver duschas men jag går nog och gör en choklad-banan milkshake istället, låter mycket bättre!

puss!

I am a tree reaching for the sun, Please don't hold me down


Ny bloggdesign, vad tycks? jag gillar den i alla fall, har tröttnat på det svarta!

Måste säga att jag är sjukt missnöjd med betyget jag fick på min deckare som jag har lagt ner en himla massa tid på, VG- känns otroligt ovärt att jag lade ner så mycket av min tid på den, hoppades på VG+ men aja that's life. Har även svenska redovisning på Onsdag, skulle haft den idag men vi han inte redovisa vilket kändes otroligt skönt för att vi var inte alls förberedda!

Nu ska jag ringa Pontus och sen blir det sängen, bai!


filmtips!

Åh måste bara säga att jag älskar vädret, 18 grader! dock ingen sol just nu men satt ute och läste en stund när jag kom hem :)

Ialla fall, jag vill tipsa om tre stycken riktigt bra filmer (enligt mig) som jag såg i helgen!

Nummer ett: Bowling for Columbine

Filmen är en dokumentär om Columbine massakern i grunden och den handlar mycket om usa:s vapenlagar osv.


Nummer två: 21

Filmen handlar om en smart kille som inte har pengar till högskolan så han försöker få ett stipendium men chansen att han får det är inte så stor. På en matte lektion upptäcker hans lärare att han är väldigt smart och tar med honom till en grupp elever som han lär "cardcounting"


Nummer tre: Mothermood

Den handlar om en mamma som har fullt upp med sina barn, hon försöker hinna med att skriva en "uppsats" till en tävling men det finns inte så mycket tid!

Your hands didnt move well neither did mine.oredigerade bilder

påsklov

Om några timmar är lovet slut och det blir skola igen. MEN lovet har varit sjukt kul, det bästa lovet på väldigt länge. Har varit med babe hela lovet. Vi har gjort massa, firade påsk hemma hos mig osånt mysigt. I Tisdags åkte vi till gbg och jag fick åka med när Pontus övningskörde hihi, i onsdags vare fest, najsnajs. Meeeen jag orkar inte skriva allt, jobbit C: har iaf varit awesome <3
Nu har vi precis städat pontus rum och om en och en halv timme bär det av tbx till uhamn :)
pussN
fiiin ego bild på pontus dator hehehehe :$ (kalle i bakrunden, sexi)

RSS 2.0